Bloppis

Hej! Nu kommer min första bloppis =)

Vår och höstjacka från Levis. Knappt använd och Strl M.  Startbud: 150:-

Spetsklänning från MQ. Strl 40, men mer som en 38. Startbud 50:-

Kjol från Object. Strl 40. Använg en gång. Startbud 30:-

Kjol från MQ. Strl S. Använd 2 gånger. Startbud 30:-

Eftersom det är första bloppisen jag har, står jag för frakten denna gång. =) Bloppisen håller på fram till Fredag den 2/3 klockan 12.00. Då meddelar jag vilka som vunnit. =)
Ciao

Saturday

Nej!!!!! ag har blivit förkyld igen. Denna vinter tror jag att jag har slagit rekord i hur många gånger man kan bli förkyld under en period.. Jaja iaf så var jag och köpte nya kuddar igår till sovrummet. Kände att jag behöver en förändring hemma...

Jag som alltid ha velat haft modernt hemma har gått och fått en mersmak på lantlig inredning, shabby chic! Riktigt snyggt ju =) Så blir nog att inreda lite mera så nu =)

Nej nu måste jag göra mig i ordning för jobbet. Börjar jobba 9.45 idag. Ha en trevlig dag alla så bloggar jag säkert ikväll oxå =)

Just det, tänkte mig försöka mig på att ha en sån däe bloppis som verkar vara så populärt i var och varannan blogg. =) Lägger nog upp det under helgen så håll utkik =)


Det här var en av de tre kuddar som jag köpte igår =)
På Hemtex finns den och kostade 149:- tror jag =) Riktigt söt <3

Under uppbyggnad!!

Jag lovar bloggen kommer att bli snyggare än det här.....Den ser ju lite tråkig ut för tillfället och inte så mycket som händer på den men det är för att jag håller på med alla funktioner för att lära mig hur det fungerar så smidigt som möjligt =)

Men för att den ska vara lite roligare så länge kan vi väl börja med en frågestund =) Eftersom jag e  en helt ny bloggare så fråga mig vad som helst så svarar jag på det sen =)

Ciao

?????

Alltså nu har jag försökt satt mig in i detta med design till bloggen hela förmiddagen...men fattar ärligt talat ingenting =( Så nu får jag nog ge mig för idag. Får fortsätta sitta och titta på det imorn =)

Jag kom på idag att jag måste nog rensa garderoben för allt är i en enda salig röra där inne. Varför är man så shoppinhgalen som man är??? =) Jaja, det är ett roligt, med DYRT nöje. Men vad gör man inte för sina älskade intressen ;)

Just det, ska försöka så småningom att lägga upp lite bilder oxå när jag bloggar....men en sak i taget =)

Puss

Hello!!

Hej!
Nu ska jag äntligen börja med att blogga. Efter mycket tjat från mina vänner så är det nog dags att försöka mig på det här med att ha en blogg. Men tro mig, det kommer att ta tid innan jag har lärt mig alla funktioner ;)

Men nu har jag iaf börjat, och det är en start.

Välkommen till min nya blogg!