Hello Sunday!

God morgon sötnosar!

Idag var det inte kul när Hailey vaknade tidigt :( var hur trött som helst... Men vad gör man inte för sin dotter om hon e vaken och hungrig, det var bara att kliva upp det ;)

Idag ska jag städa och träna har jag tänkt mig :) sen ska vi gå och hälsa på min syster på eftermiddagen oxå :) så det blir en väldigt lugn dag idag :)
Vad ska ni göra idag då sötnosar?

Vad skulle ni vilja ha eller läsa om mer här i bloggen? Lämna gärna kommentarer!


Kategori:

Torsdag!!

God dag solstrålar =)
 
På förmiddagen idag har jag tvättat och städat, tråkig start på dagen men det behövdes verkligen.....får se fram emot att det är nystädat till kvällen då älsklingen och jag ska en liten myskväll med thai mat =)
 
Till våren nu får jag verkligen inspiration från Hunky Dory så otroligt snygga kläder de kommer ha till våren =) Jag kommer införskaffa både ett och annat plagg från denna kollektion =)
 
 
Vad tycker ni? Hiss eller diss??
 
 
Kategori:

Converse

Förlåt för dålig uppdatering! Men jag har inte vetat riktigt vad jag ska skriva om, har lite dåligt med inspiration! Ni får gärna kommentera och berätta vad ni vill läsa om här i bloggen :)

Någonting som jag verkligen vill försöka få tag på är ett par vita converse med nitar.... Någon som vet var man kan få tag på dem??

Kategori:

<3

Lovade ju er att lägga upp bilderna igen så här kommer de :)

Kategori:

!!!!

Oj såg nu att det vart riktigt dålig bild kvalitet :( lägger upp dem igen vid ett senare tillfälle!

Kategori:

Söndag!

God morgon sötnosar!

Kan inte bara låta bli att tycka dessa skor är så snygga :) vill ha alla :)

Dessa är alla Jeffrey Campell!!

Kategori:

God morgon!

God morgon på er! :) Höll nästan inte på att ta mig ur sängen imorse. Jag har ju börjat träna nu efter många månader :) och imorse var träningsvärken inte att leka med ;) Haha! Idag blir iaf en lugn dag. Tänkte ta en promenad med K och våran söta Hailey, kanske hälsa på syster oxå :) Vad ska ni göra idag då? Xoxo

Kategori:

Lalala

 
 
Jag vet att jag varit inne på det förut här på bloggen men jag måste bara ta upp det igen =) Ashley Medawke har ju bara allför bra stil. Jag skulle verkligen kunna kopiera hennes outfits rakt av ;)
 
 

Tillbaka!!

Hej alla finisar! Nu var det jättelänge sen jag skrev i bloggen! Men nu är jag tillbaka! :) Mycket har hänt och det är mycket därför jag inte haft tid att skriva. Men nu ska det bli ändring på det :)